Om os

Book en tid


Om osMarie Brændstrup

Tryk og glad certificeret baby og børnebehandler.
Master akupunktør og mestrer forskellige akupunkturteknikker. Uddannet i Zoneterapi, kraniosakral teknik, cupping, tryk-release og akupressur.

Behandling af babyer og børn

Jeg skiller mig ud fra andre babybehandlere ved at jeg kombinerer forskellige blide teknikker, når jeg behandler. Jeg ser og tjekker om alt er som det skal være. Så du behøver ikke tage til forskellige behandlere med din baby.
Mine baby og børnebehandlinger kombinerer jeg med blid zoneterapi, kranio sakral teknik og blide tryk på akupressurpunkter, som hjælper med at få løsnet spændinger i kroppen samt slippe af med mavekneb, uro i kroppen og søvnproblemer mm.

Behandlingen er blid men effektiv. Jeg sætter gang i kroppen, og får processen til at gå hurtigere på en behagelig måde. Samtidig får forældre teknikker og punkter med hjem, så behandlingstiden er hurtigere og mere effektiv.

På den måde slipper babyen/barnet for at have gener, smerter og symptomer længere end højst nødvendigt.

Jeg behandler også babyer, som har fået klippet tungebåndet. Her anbefaler jeg at man får behandling inden og efter klip.

Behandling af voksne

Jeg vurderer hvilke behandlingsform der er bedst i forhold til problemet/skaden.
Jeg kombinerer Akupunktur, akupressurtryk, zoneterapi, kranio sakral samt cupping alt efter behov.

Kæbe, hovedpine, nakke og skuldresmerter. Jeg har mange som kommer med disse smerter og ofte kan synderen være kæbespændinger samt tungebånd. Når jeg får løsnet op, for kæben kan man hurtigt mærke at spændingerne i nakke og skulder slipper.

Ryg/skuldrebladsmerter gør rigtig ondt. Oftes får jeg løsnet meget op for disse smerter via albueleddet. Det er så spændende hvordan kroppen fungerer og hvordan alt hænger sammen.

Lændesmerter, bækkensmerter og balle/iskias. Der kan smerterne stråle helt ned i benet og op i ryggen. Her bruger jeg også ledene samt ben og balle, for at få løsne disse smerter.

Skinnebensbetændelse og achillessenesmerter, der har jeg et bestemt akupunktursystem, som jeg bruger her. Man skal helst være hurtigt til at søge hjælp, hvis man lider af dette, da det ellers kan sætte sig og kan blive et langsigtet problem. Det samme gælder lyskesmerter. Ring og få en tid hurtigst muligt.

Knæsmerter, bakers cyste, løberknæ og andre smerter omkring knæet. Der hjælper det ret ofte at løsne op for musklerne rundt om knæet. Så løsner det trykket på og omkring knæet.

Jeg har nørdet meget i hælspore, og har mange kunder, som har prøvet al verdens behandlinger og indlæg. Jeg kan hurtigt se om jeg kan hjælpe dig udfra første behandling. Man skal oftes have 2-3 behandlinger alt efter hvilken hælspore/smerte man har.

Modningsakupunktur og zoneterapi. Hvis du er 37+ kan du starte op med at få modningsakupunktur og zoneterapi. Så gør du stille og rolig kroppen naturlig klar til fødslen og samtidig stræber mod ikke at blive sat igang. Jeg anbefaler at du starter op med 1 behandling om ugen, når du er 37+ og ugen op til termin eller efter kan det sættes op til 2 gange om ugen, hvis det bliver nødvendigt. Alt er naturligt og jeg gør ikke noget kroppen ikke er klar til.
Hvis du er på termin eller gået over, så har jeg god erfaring med at en modningsbehandling sætter gang i fødslen inden for kort tid.

Øjenbehandling: Grøn stær, AMD og tørre/våde øjne. Dette er en særlig behandling, som kræver 2 behandlinger om dagen med en lille time i mellem ti gange. Ring på 26849695 for bookning.

Jeg anbefaler at man booker 45 min kropsbehandling, første gang man kommer undtagen hælsporebehandling, der er 30 min helt fint.

Energibehandling

Tid til dig! Væk med stress, og drænet energi. Tid til opladning og få en ny styrket energi igennem min energibehandling. Døjer du med angst, frygt, utilstrækkelighed eller følelsesmæssige blokeringer, så er denne behandling også for dig.
Jeg sender min energi igennem din krop og fjerner spændinger i mave, nakke kæber og skuldrer. Jeg bruger energivarme, akupressur tryk, kraniosakral teknikker, zoneterapi og akupunktur hvis der er behov i forhold til spændinger..

Kosmetisk akupuntur

Få rynker og linjer væk med ansigtsakupunktur og jadestensansigtsmassage. Har du nogle rynker eller linjer i ansigtet, som du er blevet træt af, så er ansigtsakupunktur og jadestensmassage en naturlig metode, til at få din naturlige glød tilbage igen.

Mødregruppe undervisning

Jeg kommer ud til din mødregruppe og underviser i zoneterapi og akupressur i forhold forskellige emner, som babymave, babysøvn og stærk immunforsvar. Kan også undervise i delte mavemuskler.
En mødregruppe session tager ca en times tid, hvor jeg viser punkter/zoner og hvordan man selv kan hjælpe sit barn. Bagefter sessionen, får man materialet, så man selv kan lave hjemmebehandling. En mødregruppe session koster 1500kr i alt. Kontakt Marie for yderlige information 26849695

Typiske lidelser, symptomer og gener hos babyer og børn

Forstoppelse
Kolik
Mavekneb
Forstoppelse
Skævheder/spændinger i nakke, kæbe, skulder og skulderblad.
Spændinger i forhold til stramt tungebånd samt behandling før og efter klip af tungebånd.
Stresset nervesystem/uro i kroppen
Sensitiv
Søvnbesvær
Night terror
Forkølelse, hoste og astma
Svækket immunforsvar
Eksem
Ammeproblemer fx sutteteknik
Gylp/refluks
Øreproblemer/MØB/væske i ørerne
Ufrivillig vandladning
Skærer tænder/ kæbeproblemer
Vokseværk
Hjemmebesøg (ring eller skriv for at få en tid 26849695)

Nysgerrig på selv og prøve hjemmebehandling til dit barn? Tjek www.babyuniverset.com

Voksenbehandling

Skævhederne/problemer i ryg/nakke/skuldre/bækken
Sportsskader
Blodcirkulation
Benproblemer
skinnebensbetændelse
knæ
Hælspore
Kæbespændinger
Hovedpine
Ledproblemer
Stivhed
Fordøjelse
Astma og lungesygdomme
Stress og drænet energi
Angst/depression
Bækkenløsning
Modningszoneterapi og akupunktur fra uge (37+)
Barnløshed
Ansigtsbehandling
Rynker og kosmetiske ujævnheder.
Og meget mere

Ring til mig på tlf. 26 84 96 95 eller book tid online

John Brændstrup

Jeg har over 20 års erfaring og har arbejdet med massage og andre behandlingsformer i mange år.

Behandling af voksne

Jeg tilbyder mange former for massage, akupunktur, akupressur og neuromuskulære tryk, lettere og blid ledfrigørelse, kraniosakralterapi, akupressurmassage lignende massage og øvelser til selvhjælp.

Dette er et lille udpluk af, hvad jeg kan hjælpe med.

Smerter i Ryg, Nakke og skulder
Stivhed
Ledproblemer
Sportsskader
Mavetarmproblemer
Stress
Angst
Hovedpine
Velvære
Overskud
Lymfedrænage
Samt forskellige typer af forebyggelse

Kontakt mig på 21808312Bea Bork Grubak

Jeg er uddannet igennem Kropsterapisten. Jeg behandler både voksne og børn.
Jeg bruger zoneterapi, Kranio sakral teknikker, akupressurmassage, tryk-releas massage, cupping og akupunktur.

Min signaturbehandling er energibehandlingen. Her får jeg din krop til at slappe af og samtidig med at jeg skaber ro i dit system. Væk med spændinger og hovedpine og få plads til ny energi.

Jeg behandler babyer med zoneterapi, akupressur og kraniosakral teknikker.

Voksne kombinerer jeg tryk-release massage, zoneterapi, akupressur, cupping, akupressur og kraniosakralteknikker.

Kontakt mig på tlf. 60606955 eller book tid online


Anbefalinger

"Mine varmeste anbefalinger til Marie. Hun har hjulpet vores lille præmature pige med maveproblemer. Der var øjeblikkelig virkning og vi fik vores glade pige tilbage.

Udover at Marie er dygtig, så er hun sød og blid overfor vores datter. Hun møder hvert barn på deres niveau hvilket også skaber gode resultater.

Vi vil helt sikkert bruge Marie igen."


"Jeg tør næsten ikke sige det højt, men de sidste par nætter har hun ikke været vågen og urolig.

Hun har ligget på maven (uden brok) og løftet hovedet meget højere end hun plejer.

Du er nødt til at komme igen!!! Det er som en anden baby!! Magiske fingre!!"Havde en lille dreng på 8 uger med uro og problemer med maven. Hjalp allerede efter første behandling. Kan varmt anbefales"

"Marie er så dygtigt og hun kan noget magisk og hun hjælper mig hver gang jeg har migræne. Det er en dejlig uformel stemning og vi får os altid en god snak"

"Myose der har givet mange smerter. Efter en behandling hos John var det klaret og jeg føler mig som et nyt menneske. Kan varmt anbefale Kropsterapisten"

"John kan varmt anbefales, må tilstå jeg har prøvet meget og det han gør, virker helt fantasisk. Gik anspændt derind og afslappet ud. Jeg har hørt godt om ham og han lever bestemt op til sit ry. Jeg har allerede købt flere behandlinger og næste tid, er i hus."
 
Her er viMarie Brændstrup

John Brændstrup

Bea Bork Grubak 

En hjemmeside af melumi.com - Online booking system af melumi.com